Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Désirée Boel en ik woon in Breda.
15 jaar geleden ben ik mijn bedrijf Désirée Ontwerpt gestart. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen, het begeleiden van tuinaanleg en het maken van beplantingsplannen. Ook voor het geven van advies hierover ben je bij mij aan het juiste adres.
Ik doe mijn werk met veel passie en toewijding.
Misschien kan ik van betekenis zijn in de zoektocht naar een mooie tuin en wat er allemaal bij komt kijken. Laat een bericht achter op deze site of neem telefonisch contact op en je hoort zo snel mogelijk van me.

Mijn werkwijze: starten met 2 schetsontwerpen

We plannen eerst een vrijblijvend bezoek.

Tijdens dit bezoek luister ik naar je wensen en krijg ik een indruk van de sfeer die bij je past.

Ik maak een offerte.

Deze is afhankelijk van onder meer het tuinoppervlak en je wensen.

Ik maak twee schetsontwerpen.

Op die manier heb je een keuze en werk je zelf mee aan het proces naar een nieuwe tuin die helemaal op jouw wensen is gebaseerd.

Het definitieve ontwerp.

Dit is het resultaat van de bevindingen n.a.v. de schetsontwerpen. Het betreft een tekening op schaal waarmee een hovenier maar ook jij zelf uit de voeten kan.

Beplantingsplan

Dit is een grondige selectie van de planten, inclusief de benodigde hoeveelheden, die maken dat je tuin ook werkelijk de tuin wordt waar je zo naar uitkijkt.

Samenwerkring en Begeleiding

Ik werk samen met diverse hoveniers die ervoor zorgen dat de tuin zo uitgevoerd wordt als door jou bedoeld. Wil je (gedeeltelijk) zelf aan de slag? Ook dan kan ik je begeleiden.

Bloemen en Borders

Van opdracht naar realisatie

Van opdracht naar realisatie

De telefoon gaat. Mensen die een tuin hebben gezien die door mij ontworpen is. Ze vinden hem erg mooi. Vind ik het geen bezwaar om naar Zeewolde af te reizen?
Als mensen vertellen over hun tuin dan word ik altijd nieuwsgierig en als zij de motivatie hebben om te bellen dan heb ik de motivatie om langs te gaan.
De eerste keer kom ik vrijblijvend langs. Ik kijk dan of ik aan hun wensen kan voldoen en of we een klik hebben. In dit geval bespraken we wat ze nog graag wilden behouden aan bomen. Ik ging aan de slag en maakte 2 tuinontwerpen.
Op de daarop volgende afspraak bekeken en bespraken we beide ontwerpen. Ze vonden ze allebei mooi. We bespraken ook de mogelijkheid van een combinatie van beide ontwerpen.
Ze hadden even wat langer bedenktijd nodig om precies te weten wat ze wilden. Dat is ook helemaal goed, want dan wordt het ontwerp juist iets waar je samen naartoe hebt gewerkt. Dat schept voldoening.
Nadat de keuze gemaakt was, heb ik het uitgewerkt in een definitief ontwerp. Ook maakte ik een beplantingsplan waarbij rekening is gehouden met de grondsoort en de ligging van de borders t.o.v.de zon. Er stond ook nog een verbouwing op de planning.
Ook daarvoor was het handig dat het tuinontwerp er al was, want zo kon er meteen een vijver gemetseld worden.
Nadat de verbouwing klaar was kon direct begonnen worden met de tuin. Inmiddels kunnen ze al een tijd van hun nieuwe tuin genieten.

Tuinontwerpen

Projecten

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Phone :

06-41728890

Email :

info@desireeontwerpt.nl

Address :

Van Duijvenvoordestraat 46, 4835 CB Breda